ResearchED Scandinavia

researchED-logoDa er det 10 dager igjen til ResearchED Scandinavia og her finner du programmet for lørdagen.

Jeg har tidligere skrevet om ResearcED herher og her. Jeg mener det er viktig for skoleledere og lærere å følge med på hva forskning sier og hva som er formålstjenelig å gjøre i klasserommene og på skolen.

Det er en av grunnene til at jeg støtter opp om denne typen arrangement. På ResearchED er det rimelig å komme. Forelesere får ikke betalt for å stille opp og fortelle oss hva forskning forteller oss om undervisning. Det gjør at du og jeg får en rimelig konferanse med mange muligheter til å lære noe nytt.

Fra ni om morgenen til fem om ettermiddagengår det i ett. Selv planlegger jeg å lære mer om ‘PISA – a global education arms race?’, ‘Formative use of assessment information’, ‘We meet to talk data’, ‘Effective classroom practices in teaching digital literacy’, ‘Flip the system – Changing education from the ground up’ og ‘Embedding formative assessment’. Det er ikke umulig at jeg ombestemmer meg etter å ha fått pratet med foreleserne fredag kveld og tenkt meg litt om, men en ting vet jeg; Det blir en spennende lørdag og begynnelse på påsken.

Følg oss på twitter neste lørdag under hastagen #rEDScand, om du ikke kommer til Gøteborg en tur da :-)

About Pute68

Som rektor og skoleleder er jeg spesielt opptatt av at elevene skal få muligheten til å lære og til å bli mennesker som føler seg til nytte for det samfunnet de vokser inn i. Jeg vet at for å få til dette så må elevene ha et skolemiljø hvor de føler seg verdsatt og sett. Som skoleleder har jeg et ekstra ansvar for å sikre at alle føler akkurat dette. Jeg er også opptatt av at skolen må drive med innovasjon og alltid utfordre oss selv. Teknologi inngår som en del av dette og derfor legger jeg godt til rette både for elever og ansatte slik at teknologi skal kunne inngå godt i elevenes undervisning.

Trackbacks / Pingbacks

  1. researchED Haninge 2018 | Putes skoleblogg - 17. mars 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: