researchED

researchED-logoI helgen har jeg deltatt på årets nasjonale researchED i London. researchED er en konferanse som skal forene forskning og pedagogikk, forskere og pedagoger på en slik måte at vi får snakket sammen og utviklet både oss selv som pedagoger og forskerne får pratet med grasrota høre hva vi tenker og hva vi ønsker.

Alt i alt var det en spennende konferanse med mange interessante innlegg og sesjoner. Det var ikke lett å velge seg innlegg og når man treffer andre konferansedeltaker som begynner å prate om andre innlegg får man lyst til å delta på enda fler.

Skole og forskning er det som står i høysetet når man er her og i ettertid ser jeg to ting jeg ønsker å skrive litt om:

  • Har lærere noe å lære av forskning
  • Kaster teknologi bort tiden vår (Mitt svar burde kanskje ikke være en hemmelighet…)

Jeg gleder meg til å arrangere researchED Scandinavia i Gøteborg lørdag 19. mars, men først blir det #edcampAsker lørdag 10. oktober.

About Pute68

Som rektor og skoleleder er jeg spesielt opptatt av at elevene skal få muligheten til å lære og til å bli mennesker som føler seg til nytte for det samfunnet de vokser inn i. Jeg vet at for å få til dette så må elevene ha et skolemiljø hvor de føler seg verdsatt og sett. Som skoleleder har jeg et ekstra ansvar for å sikre at alle føler akkurat dette. Jeg er også opptatt av at skolen må drive med innovasjon og alltid utfordre oss selv. Teknologi inngår som en del av dette og derfor legger jeg godt til rette både for elever og ansatte slik at teknologi skal kunne inngå godt i elevenes undervisning.

Trackbacks / Pingbacks

  1. ResearchED Scandinavia | Skolelederbloggen - 9. mars 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: