Ett år har gått

Ridderspranget

For ett år siden begynte jeg å skrive denne bloggen. I løpet av 2014 har jeg fått skrevet 24 blogginnlegg – noe som tilsvarer et gjennomsnitt på 2 i måneden. Det er jeg fornøyd med :-)

Som jeg skrev i mitt første innlegg ‘Hvorfor starter jeg å blogge?’ så har aldri mitt poeng vært å fange en stor leserskare. Jeg skriver i utgangspunktet for meg selv, og ikke for andre. Noen få innlegg har jeg allikevel promotert litt på skolens facebookside og på twitter. Det er for å gjøre andre oppmerksomme på enkelte av innleggene slik at jeg føler meg sikrere på at andre vet hva jeg mener og hva jeg står for.

En av de tingene jeg setter stor pris på selv med bloggen er at det blir stor åpenhet rundt hva jeg mener om enkelte skolesaker – slik at det ikke skal være noen tvil om hva jeg mener. Ingen som leser bloggen er vel i tvil om hva jeg mener om bruk av IKT i skolen? Eller i tvil om hva jeg syntes om KS sitt forsøk på å ‘strukturere’ lærernes arbeidsdag.

Nyttårsforsettet mitt må vel bli at jeg får formidlet enda mer av det vi driver med, og skal drive med i IKT-prosjektet på skolen vår slik at enda flere blir fristet til å ta i bruk Chromebooks, Google Apps For Education (GAFE) og å flippe undervisningen mer.

About Pute68

Som rektor og skoleleder er jeg spesielt opptatt av at elevene skal få muligheten til å lære og til å bli mennesker som føler seg til nytte for det samfunnet de vokser inn i. Jeg vet at for å få til dette så må elevene ha et skolemiljø hvor de føler seg verdsatt og sett. Som skoleleder har jeg et ekstra ansvar for å sikre at alle føler akkurat dette. Jeg er også opptatt av at skolen må drive med innovasjon og alltid utfordre oss selv. Teknologi inngår som en del av dette og derfor legger jeg godt til rette både for elever og ansatte slik at teknologi skal kunne inngå godt i elevenes undervisning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: