Awesome

2014-10-31 15.26.56

Jeg får si som amerikanerne – ‘Awesome’. Dette har vært en kjempeuke. Elever på 6. og 7. trinn har koblet seg opp og videochattet med to skoler i USA og Canada. Våre 7. trinns elever pratet med elever på 7. trinn på Wahluke jr. high i Mattawa, Washington state. Flere elever fortsatte å prate med hverandre senere på dagen også. På 6. trinn snakket vi med 4. trinns elever fra Spruce Grove i Alberta, Canada om blant annet Halloweenfeiring i Norge og Canada.

Det å se så mange elever som sitter forventningsklare hvor det skinner i øynene når de får sjansen til å snakke med andre elever fra engelsktalende land forteller meg at vi er på rett vei. Elevene våre ble igjen etter skoletid, eller kom tilbake for å få muligheten til å snakke med andre. Hvor ofte har du opplevd det?

Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. At elever kan bruke teknologien til å snakke med engelsktalende elever motiverer på en helt annen måte enn det å snakke med sidemannen eller i åpen klasse med læreren.

Dette kommer jeg tilbake til :-)

IMG_20141031_053401

Stikkord: , , , , , , , ,

About Pute68

Som rektor og skoleleder er jeg spesielt opptatt av at elevene skal få muligheten til å lære og til å bli mennesker som føler seg til nytte for det samfunnet de vokser inn i. Jeg vet at for å få til dette så må elevene ha et skolemiljø hvor de føler seg verdsatt og sett. Som skoleleder har jeg et ekstra ansvar for å sikre at alle føler akkurat dette. Jeg er også opptatt av at skolen må drive med innovasjon og alltid utfordre oss selv. Teknologi inngår som en del av dette og derfor legger jeg godt til rette både for elever og ansatte slik at teknologi skal kunne inngå godt i elevenes undervisning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: